Scooter tips / Knallert scooter forsikring
Få en billig knallert forsikring
Bliv godt sikret med forsikring til knallerter

Forsikring til knallerter og scootere.

 
Eksempel på brug af en scooter forsikring
 
Scooter forsikringer
 

Hvorfor skal man bruge en forsikring?

I givet fald at du har en knallert eller scooter der kører på offentlige veje, så skal man have en forsikring på maskinen for at kunne kører lovligt. 
 
Alle køretøjer har en form for forsikring, hvis der skulle opstå skader eller trafikuheld. Selvom mange siger at det ikke sker for en selv, kan der alligevel hurtigt opstå et skadesforløb der kan løbe op i flere mil.
 

Hvad kan en forsikring hjælpe dig med?

En forsikring kan hjælpe dig, hvis du f.eks. er havnet i et trafikuheld eller en personskade med din knallert. De der kører uden forsikring har en stor risiko for at få et kæmpe erstatningsansvar, hvis der skulle ske noget.
 
Det kan sagtens løbe op i flere mil. hvis man kommer til at skade en person, som får alvorlige men efter påkørslen.
 

Tjekker Politiet overhovedet forsikringen?

Forsikringen vejer tungt og de tjekker det næsten hver eneste gang man bliver stoppet ved et normalt rutinetjek. Det skal være i orden da det kan få store konsekvenser i givet fald at der skulle ske noget.
 

Hvad sker der hvis man bliver stoppet uden forsikring?  

I givet fald at du bliver stoppet af politiet vil de automatisk tjekke ang. forsikring. Hvis du ikke har nogen forsikring vil de give dig en bøde, som bliver sendt pr. post til din adresse inden for nærmeste fremtid. Bøden får man pga. der ikke er forsikring på køretøjet. Politiet vil sige at man ikke har lov til at kører videre på knallerten før der er forsikring på og skal derfor trækkes hjem eller transporteres.
 

Hvilke typer knallert forsikringer kan man få?

Du kan vælge at få en ansvarsforsikring eller en kaskoforsikring.
 
Ansvarsforsikring kan f.eks. dække de fleste udgifter for et trafikuheld i givet fald at en person er blevet skadet og det ikke var din skyld. For at forsikringen gælder skal din knallert eller scooter være std. uden tun osv. Ved ansvarsforsikring kan du ikke bede om at få en ny knallert, hvis din nuværende er gået helt i stykker efter færdselsuheldet. Der skal du have kaskoforsikring i stedet for at få hjælp omkring dette. Ved ansvarsforsikring har du en delt egen risiko, som man skal betale hvis der sker noget.
 
Kaskoforsikring kan f.eks. dække over udgifterne i et trafikuheld, i givet fald at en person evt. er skadet. Din knallert skal som ved ansvarsforsikring være lovlig for at forsikringen gælder. Hvis din knallert bliver total skadet uden din skyld, kan du i de fleste tilfælde få en anden tilsvarende knallert eller få pengene udbetalt hvis forsikringselskabet ikke finder en til dig. Det kan også være at den bliver vurderet til at blive lavet igen. Forsikringsselskabet vurderer din knallerts pris ud fra tilsvarende priser der er på nettet. Det samme er tilfældet ved tyveri af maskinen.
 

Hvilke forsikringsfirmaer er der?

Her kan du se forsikrings-firmaer der har konkurrencedygtige priser på forsikring til din knallert eller scooter. Vi går op i at du får det så billigt som muligt! Du kan både vælge om det skal være en ansvarsforsikring eller en kaskoforsikring.
 
Vi har lavet et særligt samarbejde der gør at du kan få online rabat på køb af forsikring til din knallert. Se mere her Knallert forsikring
 
Du kan også gratis indhente 3 tilbud og vælge den billigste forsikring her Indhent gratis 3 forsikrings-tilbud
 
 
 
 
Du kan også indhente tilbud og søge efter det bedste tilbud nedenfor
 
 
 
 
 
 
 

Forside
Gå til forsiden
Skift motordele
Læs mere her
Skift eldele
Læs mere her
Laker dine skjolde
Læs mere her
Spartel ridser væk
Læs mere her
Styling tips
Læs mere her
Lav en defekt knallert
Læs mere her
Tun opsætning og tips
Læs mere her
Slutsedler og annoncer
Læs mere her
Brugt knallert køb
Læs mere her
Scooter funktioner
Læs mere her
Scooter billeder
Se mere her
Information om os
Læs mere her
 
 
 
 
  Knallert grupper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Se sociale knallert grupper
  Oppe over finder du siderne